Lieve Jolanda, er is er maar 1 zoals jij. Voor ons alweer een jaartje geleden maar met mooie herinneringen terugkijkend op een fantastisch mooie en zonnige dag. Een lazy sunday wedding! Tijdens onze eerste ontmoeting (toptrouwlocatieroute) wisten wij al dat jij ons ‘moest’ gaan trouwen. Er was een klik en die klik is onvoorwaardelijk. Zo (ge)vertrouwd! Je hebt ons een onvergetelijke dag bezorgd. Een dag vol emotie; een lach en een traan. Niet alles in het leven is vanzelfsprekend, net zoals elkaar het ja-woord geven als samengesteld gezin. Het ja-woord hebben wij aan elkaar gegeven met onze kinderen in de hoofdrol. En jij hebt daar een hele mooie ceremonie van gemaakt voor ons. Eentje die ons en onze vrienden altijd bij zal blijven. De spreuk die jij ons heel toepasselijk hebt meegegeven ‘all of me loves all of you’ heeft een prominente plek en doet ons iedere dag denken aan ‘onze dag’! Ik zou iedereen willen zeggen… zoek je een Trouwambtenaar, neem Jolanda… ze zal je met haar goedlachse warmte en openheid een onvergetelijke ceremonie schenken. Veel liefs XL&kids

| Filed under Geen categorie

87 thoughts on “Xander & Linda

 1. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good site with exciting content, that is what I need. Thank you for making this site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 2. Awesome post. I am a regular visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.

 3. Hi there. I discovered your blog by means of Google at the same time as looking for a related subject, your web site came up. It appears to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 4. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually irritating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 5. Awesome write-up. I’m a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a long time.

 6. Hello there. I discovered your site by means of Google at the same time as searching for a similar matter, your web site came up. It appears to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 7. Awesome write-up. I am a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

 8. Hey there. I found your site by means of Google while searching for a related subject, your website came up. It appears good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 9. Hello there. I found your website by means of Google even as looking for a related matter, your web site came up. It seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 10. Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossip and web stuff and this is actually irritating. A good website with interesting content, this is what I need. Thank you for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 11. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish just about gossip and net stuff and this is actually irritating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thanks for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 12. Hey there. I discovered your site by way of Google while looking for a comparable subject, your website got here up. It seems good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 13. Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good web site with interesting content, that is what I need. Thanks for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 14. Awesome post. I’m a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

 15. Hey there. I found your site by way of Google even as looking for a similar subject, your site came up. It appears to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 16. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good site with exciting content, that’s what I need. Thanks for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 17. Awesome post. I am a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a frequent visitor for a really long time.

 18. Awesome post. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

 19. Hey there. I found your web site via Google at the same time as looking for a comparable subject, your web site came up. It seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 20. Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is actually irritating. A good blog with interesting content, this is what I need. Thank you for making this site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 21. Awesome post. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.

 22. Hey there. I discovered your blog by means of Google while searching for a similar subject, your web site got here up. It appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 23. Hello there. I found your site via Google at the same time as searching for a related subject, your web site came up. It appears to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 24. Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 25. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually annoying. A good web site with interesting content, that is what I need. Thank you for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 26. Hey there. I found your website by the use of Google while searching for a similar matter, your web site got here up. It seems great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 27. Hey there. I found your website via Google while searching for a similar topic, your web site came up. It looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 28. Awesome write-up. I’m a normal visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a frequent visitor for a really long time.

 29. Hello there. I found your blog by the use of Google whilst searching for a similar topic, your web site got here up. It seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 30. Thanks for revealing your ideas right here. The other thing is that if a problem appears with a computer system motherboard, people today should not go ahead and take risk regarding repairing it themselves because if it is not done properly it can lead to irreparable damage to the whole laptop. Most commonly it is safe to approach your dealer of that laptop for your repair of its motherboard. They’ve got technicians who have an knowledge in dealing with laptop motherboard challenges and can make the right diagnosis and perform repairs.

 31. Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossip and net stuff and this is really frustrating. A good website with interesting content, that is what I need. Thanks for making this site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 32. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is really annoying. A good web site with exciting content, this is what I need. Thank you for making this web-site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 33. Awesome post. I am a regular visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a regular visitor for a long time.

 34. Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually annoying. A good web site with exciting content, this is what I need. Thanks for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 35. Hey there. I discovered your site by means of Google while searching for a comparable matter, your website came up. It appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 36. Hey there. I found your blog via Google while looking for a comparable topic, your website got here up. It appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 37. Hey there. I found your blog by way of Google at the same time as looking for a comparable matter, your web site got here up. It seems great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 38. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good web site with interesting content, that’s what I need. Thank you for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 39. Hey there. I found your blog by means of Google while searching for a comparable matter, your website got here up. It appears to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 40. Awesome post. I’m a normal visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a long time.

 41. Awesome write-up. I am a normal visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a regular visitor for a long time.

 42. Hi there. I discovered your site by means of Google at the same time as looking for a similar subject, your site came up. It appears to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 43. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually frustrating. A good web site with interesting content, that is what I need. Thank you for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 44. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossip and net stuff and this is really annoying. A good site with interesting content, this is what I need. Thanks for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 45. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is actually irritating. A good web site with exciting content, that is what I need. Thank you for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 46. Awesome post. I am a regular visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.

 47. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossip and web stuff and this is really frustrating. A good website with exciting content, this is what I need. Thank you for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 48. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossip and net stuff and this is really annoying. A good blog with exciting content, that is what I need. Thank you for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 49. In these days of austerity as well as relative stress about incurring debt, a lot of people balk about the idea of using a credit card to make acquisition of merchandise or perhaps pay for a vacation, preferring, instead just to rely on the particular tried plus trusted technique of making settlement – raw cash. However, if you have the cash there to make the purchase in whole, then, paradoxically, that is the best time for them to use the card for several causes.

 50. Hey there. I found your blog by way of Google even as searching for a related subject, your web site got here up. It appears to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 51. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is really irritating. A good web site with exciting content, this is what I need. Thank you for making this web-site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 52. Awesome write-up. I am a normal visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a frequent visitor for a long time.

 53. Awesome post. I’m a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a long time.

 54. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossip and net stuff and this is actually irritating. A good website with exciting content, that is what I need. Thank you for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 55. Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossip and net stuff and this is actually irritating. A good website with interesting content, this is what I need. Thanks for making this web-site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 56. Hello there. I discovered your site by means of Google while looking for a comparable topic, your site got here up. It looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 57. Hi there. I found your site by means of Google whilst searching for a comparable subject, your site came up. It looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 58. Awesome post. I’m a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a regular visitor for a long time.

 59. Awesome post. I’m a normal visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a regular visitor for a long time.

 60. Hello there. I discovered your web site by way of Google whilst searching for a similar matter, your site came up. It seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 61. Hi there. I discovered your website by way of Google whilst looking for a related matter, your site came up. It appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 62. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossip and web stuff and this is really irritating. A good website with interesting content, that is what I need. Thank you for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 63. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossip and web stuff and this is actually annoying. A good website with interesting content, that’s what I need. Thanks for making this site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 64. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossip and web stuff and this is actually irritating. A good blog with interesting content, that is what I need. Thank you for making this web-site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 65. Awesome write-up. I’m a normal visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.

 66. Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossip and net stuff and this is actually irritating. A good website with interesting content, this is what I need. Thanks for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 67. Hi there. I found your web site by the use of Google even as looking for a comparable subject, your website got here up. It seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 68. Hello there. I discovered your blog by means of Google whilst searching for a related subject, your website got here up. It looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 69. Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is really annoying. A good web site with interesting content, that is what I need. Thanks for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 70. Hi there. I discovered your website by the use of Google at the same time as looking for a similar subject, your site came up. It looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.