Wie ben ik

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen: mijn naam is Jolanda van de Geer-Everts en ik ben beëdigd sinds februari 1999 als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en werkzaam in de gemeente Neder-Betuwe, waar ik sindsdien meer dan vijfhonderd huwelijken heb mogen sluiten op diverse prachtige locaties.

Voor mij voelt het nog steeds als een “wereldbaan”, want een tevreden glimlach op het gezicht van een bruidspaar na afloop van de ceremonie maakt mijn dag helemaal goed! Andersom geldt hetzelfde, het is de bedoeling dat jullie trouwdag een blijvende onvergetelijke positieve herinnering wordt: allereerst voor jullie zelf, maar ook voor jullie gasten.

Als er kinderen bij een ceremonie aanwezig zijn, is dat voor mij een extra; zij zorgen vaak voor een ongedwongen sfeer tijdens de huwelijksceremonie.

Sinds juli 2011 treed ik ook op als zelfstandig trouwambtenaar voor met name ceremoniële huwelijken in binnen- en buitenland. Speciaal voor bruidsparen die hun trouwdag anders ingevuld willen zien qua locatie of tijdstip. Met twee professionele trouwambtenaren uit deze regio werk ik graag samen en we zijn elkaars back-up als dat nodig mocht zijn.
Ieder huwelijk is en blijft uniek voor mij en ik vind het zo mooi om gelukkige mensen te ontmoeten die deze belangrijke stap durven te nemen.Met veel bruidsparen heb ik nog steeds contact via social media, zo blijf ik op de hoogte van gezinsuitbreidingen, verhuizingen, vakanties en dagelijkse beslommeringen. Ik voel me zo enorm rijk….