Lieve Jolanda, er is er maar 1 zoals jij. Voor ons alweer een jaartje geleden maar met mooie herinneringen terugkijkend op een fantastisch mooie en zonnige dag. Een lazy sunday wedding! Tijdens onze eerste ontmoeting (toptrouwlocatieroute) wisten wij al dat jij ons ‘moest’ gaan trouwen. Er was een klik en die klik is onvoorwaardelijk. Zo (ge)vertrouwd! Je hebt ons een onvergetelijke dag bezorgd. Een dag vol emotie; een lach en een traan. Niet alles in het leven is vanzelfsprekend, net zoals elkaar het ja-woord geven als samengesteld gezin. Het ja-woord hebben wij aan elkaar gegeven met onze kinderen in de hoofdrol. En jij hebt daar een hele mooie ceremonie van gemaakt voor ons. Eentje die ons en onze vrienden altijd bij zal blijven. De spreuk die jij ons heel toepasselijk hebt meegegeven ‘all of me loves all of you’ heeft een prominente plek en doet ons iedere dag denken aan ‘onze dag’! Ik zou iedereen willen zeggen… zoek je een Trouwambtenaar, neem Jolanda… ze zal je met haar goedlachse warmte en openheid een onvergetelijke ceremonie schenken. Veel liefs XL&kids

| Filed under Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.