Lieve Jolanda,

We willen je enorm bedanken voor de prachtige ceremonie en daarmee een voor ons onvergetelijke dag! We hebben genoten van je toespraak en herkenden onszelf volledig in je verhaal. Schitterend verteld! Ook van onze gasten kregen we er heel veel complimenten over! Dank voor alles, voor de originele details en ook voor het idee van de geloftes. Daar zijn we enorm blij mee en voegde heel veel toe. Wij gaan met een grote glimlach nagenieten van een supermooie dag. Gelukkiger kunnen we niet zijn!

Lieve groet, Jurgen & Siska Groen

| Filed under Geen categorie

3 thoughts on “Jurgen en Siska

  1. I’m not sure why but this website is loading very slow for
    me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
    I’ll check back later and see if the problem still exists.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.