Lieve Jolanda,

Wat hebben wij een fantastische dag gehad. De ceremonie was prachtig. Dank dat je ons alle vrijheid gaf om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. En dat was het ook. De klik was er meteen tijdens onze afspraak. Een gezellig gesprek was dat. Wij kijken met enorm veel plezier terug op onze dag waar ook jij een bijzondere rol in hebt gespeeld. Dank voor alles!

Liefs Eric en Bertine Bakker

| Filed under Geen categorie

3 thoughts on “Eric en Bertine

  1. I have been browsing online more than 3 hours today,
    yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty
    worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you
    did, the net will be much more useful than ever
    before.

  2. Thanks for your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you will be a great author.I will make sure to bookmark your blog and may come back someday. I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice afternoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.