Beste Jolanda,

We waren heel blij met jou als trouwambtenaar! Vanaf onze eerste ontmoeting op de parkeerplaats van Kasteel Wijenburg, na de “generale repetitie” aldaar, was er direct een klik. Het voorbereidingsgesprek vonden we erg leuk: je oprechte interesse in onze levensgeschiedenissen en je enthousiasme om er een persoonlijk verhaal van te maken, bevestigden ons in onze keuze. Je gaf ons ook alle ruimte om het helemaal naar onze wensen in te vullen. Uit alles in de ceremonie bleek dat je het helemaal op ons had toegespitst: je mooie gedichten, je Franse noot, het pepertje in ons trouwboekje etc.
Kortom, het was helemaal goed!

| Filed under Geen categorie

2 thoughts on “Karel en Aline

  1. When someone writes an piece of writing he/she keeps the image of
    a user in his/her brain that how a user can be aware of it.
    Thus that’s why this post is outstdanding. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.