Op 18/9 jl. zijn wij getrouwd en wij hebben een geweldige dag beleefd! Een ontzettend mooi onderdeel van onze dag was de trouwceremonie. Op zeer betrokken en humoristische wijze heeft Jolanda deze trouwceremonie heel persoonlijk en warm begeleid. Wij hadden ons geen mooiere ceremonie kunnen wensen en zijn heel dankbaar dat Jolanda hier voor ons de hoofdrol in mocht spelen.

Lieve Jolanda, bedankt voor het warme, fijne contact vanaf het allereerste moment dat we je zagen en complimenten van zowel ons als van onze daggasten: je hebt het GE-WEL-DIG (met een grote G) gedaan!

Liefs, Vincent & Vivienne Rekveldt.

| Filed under Geen categorie

2 thoughts on “Vincent en Vivienne

  1. Appreciating the time and energy you put into your site and detailed information you present. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  2. Thanks for ones marvelous posting! I really enjoyed reading it, you might be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back at some point. I want to encourage one to continue your great job, have a nice weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.