Onze eerste ontmoeting met Jolanda was op Kasteel Wijenburg. Daar verzorgden wij samen met veel andere hofleveranciers de Generale Repetitie. Een belevingsmoment voor a.s. bruidsparen. Dat hebben we inmiddels vele malen herhaald. Jolanda is altijd enthousiast als wij gezongen hebben en zegt regelmatig dat ze wenst dat iedereen live muziek zou boeken. In juni deden we pas ons eerste “gezamenlijke” huwelijk. Jolanda is een warme vrouw die met een kalme spreekstem het bruidspaar op zijn gemak stelt. Ze is oprecht betrokken bij het paar. Verdiept zich in hun levens. Zo maakt ze er een zeer persoonlijke ceremonie van.
Bij uitzondering nemen we hier een glaasje op de mooie ceremonie.

| Filed under Geen categorie

2 thoughts on “The Weddingsingers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.