Lieve Jolanda,

De 1e keer dat wij jou zagen hadden wij meteen het gevoel dat jij heel bijzonder bent en dat wij jou ook graag als babs wilde op onze grote dag. Wow Jolanda, wat een ontzettend bijzondere mooie tekst had jij gemaakt en hoe mooi was het allemaal hoe je ons verbonden hebt. Jij hebt onze droom uit laten komen. Zo bijzonder, iedereen praat er nog over en zoveel complimenten. Dit zullen wij nooit van ons leven vergeten. We zullen jou nooit vergeten!!! We houden contact en hopelijk zien we elkaar weer eens. Enne….. als we ooit iemand weten die gaat trouwen dan zullen we je zeker aanbevelen. Bedankt Jolanda!

Liefs, Tamara & Eric

| Filed under Geen categorie

3 thoughts on “Eric en Tamara

  1. Admiring the hard work you put into your website and in depth information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.