Beste Jolanda,
Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige toespraak tijdens de ceremonie. We hebben veel positieve reacties over jou en je verhaal gekregen, maar het belangrijkste; wij hebben er ontzettend van genoten! Je humor, spontaniteit en vriendelijkheid hebben we vanaf het moment dat we je voor het eerst zagen (tijdens de generale van Kasteel Wijenburg) erg in je gewaardeerd. Je bent een prettig persoon om naar te luisteren en houdt rekening met de wensen van het bruidsspaar. We hebben er vanaf het begin alle vertrouwen in gehad dat je er een prachtige ceremonie van zou maken. Nogmaals dank voor je bijdrage aan onze onvergetelijk mooie dag!
Groeten, J. en M. Beekman

| Filed under Geen categorie

One thought on “Beekman

  1. Thanks for a marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you may be a great author.I will always bookmark your blog and will come back in the future. I want to encourage you to ultimately continue your great job, have a nice evening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.