Arianda & Robbert Phaff

Lieve Jolanda,

Op de dag van de liefde willen wij jou nogmaals bedanken voor jouw bijdrage aan onze huwelijksdag op 29-12-12. Niet alleen wij, maar ook onze getuigen en alle andere gasten hebben genoten van je persoonlijke toespraak. Je hebt alles een plekje gegeven in je verhaal, de leuke & mooie dingen, maar ook de zorgen en dat alles precies in de juiste balans!

Liefs,
Arianda& Robbert

| Filed under Geen categorie

15 thoughts on “Arianda & Robbert Phaff

  1. Thanks for a marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you’re a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back at some point. I want to encourage you to ultimately continue your great writing, have a nice evening!

  2. Pingback: Brand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.