Lieve Jolanda,

Veel dank voor het voltrekken van ons huwelijk. We hebben het contact met jou erg fijn gevonden. Jij voelde ons feilloos aan en wist onze gevoelens tijdens de ceremonie heel mooi te verwoorden. Jouw persoonlijke en innemende optreden heeft ook op onze gasten veel indruk gemaakt. We hadden ons in ieder geval geen leukere of betere BABS kunnen wensen!

Liefs, H&M

| Filed under Geen categorie

7 thoughts on “Harm en Marieke

  1. Thanks for one’s marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you could be a great author.I will be sure to bookmark your blog and may come back from now on. I want to encourage that you continue your great job, have a nice morning!

  2. We would like to thank you all over again for the wonderful ideas you gave Janet when preparing her own post-graduate research as well as, most importantly, pertaining to providing all the ideas in one blog post. In case we had known of your website a year ago, we might have been kept from the unwanted measures we were participating in. Thank you very much.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.