Jolanda heeft onze trouwceremonie fantastisch geleid. Precies zoals we het graag wilden: persoonlijk, informeel en met veel humor! Enkele gasten vroegen zelfs of Jolanda een kennis van ons is, omdat de speech zo persoonlijk was. En dat terwijl we elkaar 1 keer hebben gezien en een paar keer hebben gemaild! Wil je een speech die helemaal op jullie is toegespitst: dan zit je bij Jolanda zeker goed!

| Filed under Geen categorie

11 thoughts on “Arjan en Dieneke

 1. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
  you happen to be a great author. I will make sure to bookmark your blog and
  will often come back in the future. I want to encourage continue your great posts, have a nice morning!

 2. Hey! I just wanted to ask if you ever have any trouble with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months
  of hard work due to no back up. Do you have any methods to stop hackers?

 3. Thanks for your personal marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you are a great author.I will always bookmark your blog and may come back very soon. I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.