Erwin, Tessa & Collin Versluys

Te weinig tekens om te verwoorden hoe super onze trouwdag met Jolanda was. Tijdens onze 1e ontmoeting klikte het gelijk! Met 1 grote glimlach, en veel later dan verwacht, gingen we naar huis. De ceremonie deed zij prachtig. Persoonlijk, met humor en zij raakte daarmee niet alleen ons, maar ook onze gasten. Zij staat voor veel ideeën open; ook ons zoontje vervulde een glansrijke rol. Dank Jolanda!

| Filed under Geen categorie

2 thoughts on “Erwin, Tessa & Collin Versluys

  1. I’m really enjoying the design and layout of
    your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire
    out a designer to create your theme? Fantastic work!

  2. Thanks for ones marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you could be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back later in life. I want to encourage that you continue your great posts, have a nice holiday weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.