Lieve Jolanda,
We leerde je kennen op de open trouwlocatie route bij kasteel Wijenburg. Naast dat we dit direct een prachtige locatie vonden wisten we ook direct dat we het heel leuk zouden vinden als jij onze BABS zou zijn op de grote dag. Je bent zo spontaan en vrolijk en dit is precies wat wij op onze trouwdag graag terug zouden willen zien. Geen saaie ceremonie met langdradig verhaal maar heel persoonlijk en met grapjes en een knipoog hier en daar.
Alleen al het voorbereidende gesprek was zo gezellig. Ook op de dag zelf hebben we enorm genoten van jou aanwezigheid want wat heb je er een fijne ceremonie van gemaakt met een prachtige persoonlijke toespraak. Met emotie maar ook met humor precies zoals we dat voor ons zagen. Ook van de gasten kregen we veel complimenten over jou, alleen maar positieve woorden over je gezellige aanwezigheid en toespraak. Dus lieve Jolanda, heel erg bedankt dat je onze mooie dag nog een beetje mooier hebt gemaakt!
Liefs Tom en Femke.

| Filed under Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.