Lieve Jolanda,

Wij zijn inmiddels weer een beetje geland. Wij zijn nog steeds aan het genieten van onze mooie roze huwelijkswolk, maar het is wel tijd om jou nogmaals even te bedanken.

Wij hebben echt een fantastische dag gehad, zo bijzonder en intens en dit komt mede door de prachtige ceremonie. Ik had niet durven hopen en dromen dat deze zo mooi zou zijn. Het was persoonlijk, liefdevol, warm en energiek. Kortom, geweldig! Dit komt voornamelijk door jou mooie en lieve woorden. Wij willen jou dan ook nogmaals enorm bedanken.

Ik hoop dat je het vak van trouwambtenaar nog lang blijft beoefenen, want je bent een aanwinst voor iedere huwelijksceremonie van ieder bruidspaar! Het feest is groter en mooier met jouw aanwezigheid als trouwambtenaar!

Heel veel dank en liefs,
Paul en Elke

| Filed under Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.