Lieve Jolanda, Het is alweer een jaar geleden, maar we zijn je zeker niet vergeten. We hadden meteen een klik toen we je ontmoet hadden bij de generale repetitie en waren super blij dat het gelukt was om jou als trouwambtenaar te krijgen. Ons voorgesprek zullen we ook niet snel vergeten, een heerlijk ontspannen en gezellig gesprek waarin ook naar voor kwam dat we veel gemeen hebben. We denken nog vaak aan onze bruiloft en mede dankzij jou was en is dit een dag om nooit te vergeten. Heel bijzonder hoe je zo’n plechtig moment zo veel sfeer hebt gegeven. Heel erg bedankt voor je oprechte interesse, je warmte en humor. Liefs, Jerry & Bianca

| Filed under Geen categorie

5 thoughts on “Jerry & Bianca

 1. Excellent way of telling, andd nice article to oЬtain data on thhe topiic
  оf my presentation topic, ᴡhich і am ցoing to present in school.

 2. Hey there would you mind letting me know which web host you’re
  working with? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must
  say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good
  web hosting provider at a reasonable price?

  Many thanks, I appreciate it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.