Lieve Jolanda,

Een paar weken voor de grote dag belde je ons op voor een afspraak om elkaar te leren kennen, je zou eerst gaan skieen en daarna zou je ons ontmoeten. Grote schrik was dat je tijdens je ski vakantie geblesseerd was geraakt, maar toch stond jij daar, liep nog met krukken maar je wilde niets weten van stoppen en op 14 februari 2017 heb je ons een prachtige ceremonie gegeven en al onze persoonlijke wensen erin verwerkt!
Tevens een paar hele lieve creatieve ideetjes erdoor heen gemixed en nu 2 jaar later kijken we er nog steeds met een heel warm gevoel op terug.
We volgen elkaar nog steeds op facebook en dat tekent de band die jij met je bruidsparen hebt! Mocht er ooit nog eens een huwelijk binnen ons kringetje gaan plaatsvinden dan aarzelen wij niet om jouw als babs aan te bevelen!

Liefs van Franklin en Corinne van Hilten

| Filed under Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.